2010. szeptember 28., kedd

Minden lány és fiú hűtőjére!!!

http://leabugyival.freeblog.hu/archives/2010/09/27/How_to_nboldogsg/

"Néha semmi másra nem vágyunk, mint küldeni egy üzenetet, amiben az áll: „lüktet a pinám", és tudni, hogy álló farokkal vezetitek végig a húsz perces utat a lakásunkig.

Néha semmi másra nem vágyunk, csak arra, hogy közöljétek, most rettenetesen megdugtok, mert egész nap az járt a fejetekben, milyen volt a hétvégi vad szex részegen a tükör előtt izzadtan, csatakosan, vadul, neonfényben, öntudatlanul.

Semmi másra nem vágyunk néha, minthogy fületekbe súgjuk izgalommal telve: most azonnal tedd be! Csak semmi romantika!

Azt akarjuk, hogy tanuljatok meg uralkodni a testünk felett, tanuljatok meg újra élni mindazzal a férfierővel, ami évezredek óta tiétek. Azt akarjuk, hogy nézzetek úgy, hogy tudjuk, semmi másra nem vágytok, csak arra, hogy még öltönyben betegyétek, sliccet lehúzva
-semmizuhany- a szánkba. Csak mert fárasztó levetkőzni.

És semmiképp sem szeretnénk, ha az előjáték úgy kezdődne, hogy elküldtök zuhanyozni. A pinánk illatos, higgyétek el… ha már nem az amikor titeket várunk, kezdhettek aggódni.

Igen, szeretnénk, ha tudnátok mi is szoktunk ám mocskosul fantáziálni. Főleg, ha a metróra felszáll négy hamvas-izmos amerikai focista. Az agyunkban három másodpercen belül már mind minket szappanoznak az edzőterem zuhanyzórészlegében, és higgyétek el, napokig agyalunk még ezen egy tárgyaláson, egy értekezleten vagy akár miközben épp arról meséltek, milyen szemét a főnökötök.

Mi is imádjuk a pornót, főleg ha a négy fal és vibrátorunk társaságában végre húsz percre nem kell arra koncentrálni miközben élvezünk, hogy eléggé be van-e húzva a hasunk.

A kapcsolatunk elején nem lelkizni szeretnénk, csak arra vágyunk, hogy ülni ne tudjunk a munkahelyünkön reggeli, reggelirepeta, délutáni, lefekvéselőtti szexeléseinknek köszönhetően. Nem, az első hónapokban nincs olyan, hogy nem áll fel, mert stresszes a munkahelyetek, hiszen az első hónapokban még nekünk sem fáj a fejünk… És ha jó a cucc, évekkel később sem fog. (Cserkészpinánkra esküszünk ;-))

És igen, szeretjük, ha beszéltek és dirigáltok közben, főleg ha megtoldjátok elismerő szavakkal is.

Higgyétek el, ha a kiskert rendbe van téve rendszeresen, határozottan, alapos kertészeti ismeretekkel, gyomirtóval kezelve, akkor éveken keresztül lédús gyümölcsöket termel. A kiszáradt, szikes kertben semmi öröm. Abból csak a baj, hiszti, vita, fejfájás lesz. Gondozzátok lelkesen kertjeiteket!

Hajrá!"

10 megjegyzés:

  1. Feltennéd a hűtőmre? Vagy én a Tiédre? 8-)

    VálaszTörlés
  2. Pénteken 18:00-kor itt (47.52042,19.089284) leszek, megmutatom.

    VálaszTörlés
  3. Sajna én nagyjából 180 km-rel odébb vagyok meg leszek is péntek este 18:00-kor :(

    VálaszTörlés
  4. Ez a távolság állandó?
    (ha szabadna figyelmedbe ajánlanom a mellékelt receptet:
    http://haborgo.freeblog.hu/archives/2010/10/07/Vasarnapi_ebed_szextett/)

    VálaszTörlés
  5. Az év 95%ban igen. Nagyjából évente 3-4x vagyok Pesten.
    Ez a bejegyzés :D:D:D:D Egyre kíváncsibb vagyok a konyhádra :P

    VálaszTörlés
  6. Az jó....
    Akkor majd szólj, ha jössz erre, és megmutatom :-)

    VálaszTörlés
  7. Egyébként rosszullét esetére ajánlom figyelmedbe a gyógyszerészeti kutatásom eredményét.
    Szintén megtalálod a blog-on.

    VálaszTörlés
  8. Igen, már sikerült az is elolvasni tegnap.
    Nagyon szellemes :)

    VálaszTörlés