2013. szeptember 23., hétfő

Merengős


Elfogyni az ölelésben... ironikus. "Csak egy ölelést szeretnék... "
Még mindig vannak részeim belül mélyen, amelyek nem engedték el a múltat. Ne érts félre, vissza sem vágyom már, de jó emlékezni. Viszont nem nagyon van kivel megosztani, mert akivel átéltem, azzal nem lehet. Apróságok,egy pillantás, érintés, érzés, butaságok jutnak eszembe sokszor, elnosztalgiázok 1-2 gondolat erejéig, aztán megyek is tovább. A nem beszélés miatt kicsit olyan érzés, hogy bennem rekednek a dolgok. Nem tudom átbeszélni senkivel. Néha dühös vagyok, néha nosztalgikus, néha realista, de még nem záródott le teljesen. Hiszen még egy éve sincs, hogy elindult. Legszívesebben csak leülnék egy kávéra és megkérdezném: Hogy vagy barátom? Nem vágyom már rá, csak hogy tudjak róla, tőle, általa. Hogy halljam, hogy azóta sem jó senkivel, nem olyan, mint velem, hogy rossz neki. Nem is egomnak kell, vagy csak annak, de jó volt hallani. Kár, hogy nem ír blogot.

Persze jó most hallani, hogy mennyire fontos vagyok, meg érzem a rengeteg szeretet, ami felém áramlik és egyáltalán nem elégedetlenkedek, mert nagyon boldog vagyok és jól tettem, hogy a lehetetlen hajkurászását befejeztem, csak... ilyenek a nők. Vagy legalábbis szeretek tudni az exeimről. Nem vágyom vissza egyikhez sem, de szeretem tudni, hogy mi van velük, hogyan alakul az életük.

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon olyan lett, hogy hűűűűű. Az emlékek halványulnak, de sosem múlnak el teljesen.Azt hiszem pontosan értjük egymást. :) És nagyon örülök, hogy van, aki szeret Téged. Kézzel foghatóan. A többit meg úgyis tudod...

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Kedves Valmont!
      Nem szenvedek, csak hiányzik a korábbi megszokott. Továbbléptem. Most más a fontos, más az értékes. Végre kiélvezhetem a pillanatokat, nem kell lopva az órát lesni, nem kell bizalmatlankodni, beérni kevesebbel. Minden az enyém és csak az enyém. Szerinted ez szenvedés?

      Törlés
  3. Közhely, mégis a múlt iránti vágyakozásban ott lapul a jelen elégedetlensége. A világon semmi sincs, ami a miénk lenne. Csak a pillanat.
    Örülök a sikereidnek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a nem tudás, ami zavar. Szeretek tudni mindent. A pillanatok fontosak, de az is, hogy csak egy-egy pillanatod van, vagy mindegyikben ugyanazt érzed, ugyanazzal az emberrel...

      Törlés
  4. Néha jobb nem tudni, mint tudni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel nem tudok egyet érteni veled, kedves Valmont! A tudás lehet iszonyat fájdalmas is akár, de sokkal jobb a bizonytalanságnál.

      Törlés
    2. Én tudni akarok mindent. Ilyen vagyok. De Valmont biztos nagy mestere az átverésnek

      Törlés
  5. Definíciót a tudásra és az átverésre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudni annyit tesz talán: tisztában lenni a dolgokkal, a miértekkel, ismerni a válaszokat, nem félrebeszélve, félrevezetve, elhallgatva, elpoénkodva, netán direkt elferdítve az igazságot. És ebben benne is van az átverés definíciója is: amikor nem az őszinteség vezérel, amikor a titkaidat féltendő elhallgatsz, félrebeszélsz, félrevezetsz, elpoénkodod, elferdíted az igazságot. Amikor tudod, hogy megbántod a másikat, de mégsem teszel ellene semmit, mert úgy kényelmesebb, meg nem is számít annyira az a bizonyos, hiszen ha nem lesz, akkor is marad még helyette megannyi másik, és amúgy is sorban állnak a kegyeidért, és tisztelet sincs, csak pillanatnyi állapotok, mindig másik pillanat, mindig másik szereplővel, mert a változatosság gyönyörködtet, csak közben pont a lényeg veszik el. De Te is tudod mindezt, nagyon is tisztában vagy mindezzel, csak a játék vonz, és nem érted, miért értetlenkedik a másik oldal, amíg rá nem találsz olyanra, aki hasonlóan Hozzád gondolkodik, aki beéri megannyi pillanattal az összesség helyett, akinek nem is kellenél állandóan, hiába hazudik esetleg szerelmet is (bár ez nem is hazugság, hiszen akkor, ott tényleg az), mert a saját élete (és abban az állandó hazugságok) fontosabbak Nálad. És hidd el, aki igazán szeret Téged önmagadért (mert több ilyen is létezik), az szomorúan nézi mindezt végig, és szíve mélyén reméli, hogy egyszer talán Te is megérzed azt, amit mi érzünk...

      Törlés
    2. Még nem tudtam végigolvasni, de Valmont, tippre, neked soha semmi nem elég és mégis úgy érzed, semmit sem kapsz... ez a nemtudás.

      Törlés
  6. Kösz a magyarázatot!
    Összetévesztés esete forog fenn. :)

    VálaszTörlés