2013. július 21., vasárnap

End of Summertime

Munkát kaptam. Hurrá. Hétfőn kezdek. Előtte 7.45-re megyek egy másik cég másik interjújára. Még ezt se kezdtem el és máris más felé kacsintgatok. Ez vagyok én.

Tegnap majdnem vége lett. Általában betonbiztosnak érzem a kapcsolatunkat, de van egy terület - Grey - ahol papírvékony jégen vagyok és bármikor belefulladhatok. Jó fej akartam lenni és megcsináltam a chrome-ba, hogy az ő saját fiókjával is legyen egy felhasználó. Rutinból belépett az emailekbe és állítása szerint véletlenül, de beleolvasott a Grey-es levelezésembe. Ott pedig azért voltak dolgok. Inkább múlt béli emlékek megidézése, de bármelyik bíróság elítélne a bizonyítékok fényében. De szerencsém van. Csodálatos embert fogtam ki, aki megbocsájtott mindent. Átbeszéltük a dolgot, volt némi sírás is, de rendben vagyunk. Olyan nagy szerencsém van! Kommunikál velem, nem folytja el a dolgokat, hanem megbeszéltünk mindent az elejétől a végéig.
Beszüntettem a pornós tumblimat és megszakítottam Greyjel a kapcsolatot teljesen. Ez a helyes lépés. Carlos a legfontosabb.

Kevesebbet írok már, mert most is 4,5 napot töltöttünk együtt. Voltunk Lillafüreden, sétáltunk, ettünk. Voltunk  moziban, megnéztük a Szemfényvesztőket (inkább kikölcsönözve nézzétek meg), meg tegnap is sétáltunk egyet és bemutattam A-nak :) Bírták egymást, úgy tűnt, nagyon örültem :)

Holnaptól felnőtt vagyok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése