2012. november 28., szerda

Fáájafejemnemtudomhogymitakarok

Azért az nem normális, hogy most már lassan mindennap fáj a fejem. Szinte menetrendszerűen délután vagy este. Kb azon a két napon nem fájt a múlt héten, mikor Mr.Greyjel vacsizni voltunk meg szexelni (pozitív hatások ugyebár :P). De komolyan. Jövöget a bölcsességfogam - fejfájás; front van - fejfájás; levegőt veszek - fejfájás. Nagyon unom már, pláne, hogy néha annyira fáj, hogy már inkább beveszek egy fájdalomcsillapítót, mert feküdni is fáj. Arról nem is beszélve, hogy mindig csak a bal oldalon.
Pedig igyekszem kevesebbet ülni a gép előtt, inkább a plafont nézni, ha semmi dolgom nincs és nem a monitorra bambulni. Mondjuk mikor melóban vagyok (és ott nincs gépem) utána estére ugyanúgy el tud kezdeni fájni a fejem, szóval azt se hiszem, hogy emiatt lenne. Bár az se jó, hogy a kicsi drága laptopom kezd meghalni és remeg néha a kép meg a háttérvilágítás főleg... de ez pár héten belül megoldódik. A fogival is szarakodok, szedem, de nem jó, most leállok inkább, hátha ettől elmúlik a fejfájás is. Próbálok eleget aludni is, bár ez elég ritkán sikerül, de ma pl. beiktattam egy négy órás alvást napközbenre, de így is fáj most megint. Eszek rendesen, igyekszem inni is eleget (még lenne mit javítani)... szóval tényleg nem tudom.
Valami majd csak lesz.
Hétvégén hazamegyek, végre otthoni levegő lesz, remélem az segít (lehet hogy olyan vagyok, mint Bane - most néztem Batmant - hogy kellenek a vegyszerek az életben maradáshoz és az elviselhetőséghez :D)
Majd ha lesz valami fejlemény, megírom :)
Hozok fel könyvet, azt fogok olvasni inkább és csak egy kicsit netezek, azt is telóról vagy én nemtudom, de valamin változtatni kell.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése