2011. október 30., vasárnap

Szövetség

Néha nem tudom, mit kezdenék Királylány nélkül (és most a többiek ne vegyék magukra, hogy csak róla írok, ti is nagyon fontos részei vagytok az életemnek, csak vele most intenzívebb a kapcsolatunk).
Felrángatjuk egymást a padlóról, biztatjuk a másikat, akkor is, ha már igazából semmi értelme, de hiszünk a szabad akaratban és abban, hogy vár ránk valahol a nagy Ő. Mellette én is jobb vagyok, igyekszem leszokni a káromkodásról - már csak alkohol hatására tör ki belőlem, de ő állítása szerint olyankor nagyon jól szórakozik - és igazából ha pasi lenne vagy én lennék az, akkor már rég tuti boldogan élnénk - vagy egy frászt, mert valamelyikünk akkor is balfasz lenne (mert pasi lenne) és csak szenvednénk - szóval jó most így minden :)
Határidőket húzunk magunknak, amit aztán együtt nem tartunk be, sikerül megszervezni, hogy minden héten találkozzunk, ami nagy szó, mert 4 évig ő Pesten volt és nagyon nehéz volt, de mióta itthon van sokkal könnyebb (meg talán azért is, mert egyikünknek se kell pasihoz igazodnia).
Most elhatároztuk, hogy idén már nem stresszelünk azon, hogy nincs pasink, ő szórakozik (=az haját tépi) NemHerceg hülyeségein, én meg nem aggódok, hogy a 3 nempasimból már lassan csak egy van. Jövőre meg majd belehúzunk és eljárunk és megtaláljuk, hogy ő 25 évesen férjhez mehessen (a gyűrű szövetsége XDXDXD), én meg végre ne csapongjak (bár azért mostmár fizikailag nem csapongok rég óta, csakpangok :P de azért a kicsi lelkemet megviselik a dolgok).
Szóval éljen a barátság és a barátok ereje!!!

Zene.

ui: Nézzetek Eat, Pray, Love-ot, számomra (jó értelemben) konzervált lelki béke :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése