2011. augusztus 31., szerda

Bright side of life

Nem akartam már írni, amíg a végére nem érek, így most örömmel jelenthetem be, hogy:
FELVETTEK A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARÁNAK VEZETÉS-SZERVEZÉS MESTERKÉPZÉSÉBE (a rendszer szart be, minden rendben volt az utalásommal, persze ehhez kb 100 telefon és egy rájuk uszított nagynéni kellett) TOVÁBBÁ
ALBÉRLETES LESZEK AZ AVASON ÉS MÉG ANYÁM IS ÁLDÁSÁT ADTA RÁ (egy napos nembeszélekveled-durci után, de az a lényeg, hogy benne van)

Szóval az élet szép, legszivesebben caps lockkal támogatva írnék mindent.
Ja, és ha ez nem lenne elég, pénteken csajosbuli, a legdrágábbakkal, akikkel már 10 éve (plusz az egyikükkel vagy 16 éve) a legjobbak vagyunk :):):)
Ja és ha még ez sem elég, Z barátom felhívott, hogy mizu, mert hiányzik neki az egyetemi banda, így szombat estére a telkükre hívott meg inni meg bográcsozni és ott lesz Ercsa is (haver :P) és És ÉS jön a legdrágább Szexiszeműm is és nagyon remélem, hogy nem lesz csutkarészeg, hanem csak úgy mint mindig, hogy utána végigbeszélgetjük az éjszakát, mert azt imádom, mindig jót tesz a kis lelkemnek. Ja meg vinni kell sátrat, ha aludni akarunk, szóval lehet, hogy a szombati költözés során bedobom a kocsiba azt is a hálózsákommal együtt és akkor nem lehet majd gond :)

Annyira boldog vagyok most és már annyira kellett ez ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Még annyi kell, hogy megjöjjön a papír, el tudjam hétfőn intézni a tárgyfelvételt, meg nagynéném küldje a nyári béremet, mert be kell fizetni a tandíjat.

Az albi amúgy király, 5en fogunk lakni, de nagyon tágas, belefér a ktsgvetésembe is, Tesóó se lesz messze. Még a szobatársammal nem találkoztam, első benyomásra (arckönyv) picsa, de Mese szerint (lakótárs) egész normális, ahhoz képest, amit várnánk. Ja és elsős... remélem jól megleszünk :)

Most megyek virulni, mert végre jó minden és boldog vagyok és már az se érdekel Vele lesz-e valami, mert ez a hét egyszerűen SZUPER akármi is jön még!!!! ^^^^^^^^^^^^^^

Always look on the bright side of life tütü tütütütütütü XD
(remélem még nem volt, de ha igen, akkor is leszarom mert boldogságosság van ^^)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése