2011. szeptember 5., hétfő

A hétvége krónikája

Na jó ez most túlzás, de jön az elmúlt napjaim vegyesfelvágottja.

Péntek
Kertiparti Jujiméknál, jó volt, maradtam még volna, de hát ha a gép beindul... szóval jöttünk Mc-re a csajosokkal. Ittunk pár kacsát, meg jogászgatyát, aztán sorban álltunk 40 percet a roki előtt, miután kifizettünk 800Ftot belépőre, azért, hogy bent sokan legyünk (bár azért heringparti épp nem volt) meg, hogy 620ért lehessen venni vodkaspritetot... Azért a buli elment, legalább együtt voltunk, ettem szottyos hamburgert, mert gyros már nem volt.

Szombat
Ú, basszus, mért csak 4 órát bírtam aludni... Összevakartam magam, bepakoltam, amit még kellett, aztán fél5re sikeresen megérkeztünk az albihoz. Felcuccolás, bútortologatás, majd telefon Szexiszeműtől, hogy egy óra múlva itt van értem, szóval még gyorsabb pakolás, zuhi, hajmosás és go az újabb kertipartira. (Itt jegyezném meg, hogy mennyi fiúnak gondja van az itt fordulj jobb, ott fordulj balra alakú utasításokkal...)
Hát, én arra számítottam, hogy az egyetemi banda lesz csak, de tévedtem. Megtapasztaltam tegnap este, hogy milyen az, ha sok tesztoszterondús (Béközép) focidrukkert vegyítünk pálinkával, kannásborral és mindenféle egyéb szesszel... Olyan homopornót tudtam volna forgatni, hogy jujj... Alig voltunk lányok mindenesetre. Az meg, hogy láttam, ahogy a majdnemdrágám farkát megfogdossa nadrágon keresztül egy másik pasi... NOCOMMENT!
De annyi jó volt az egészben, hogy egy sátorban aludtunk és a kis terpeszkedős mindenit neki, de befoglalta az én részemet is és így gyakorlatilag egy ideig majdnemhogy összebújva aludtunk. (pluszminusz az a két hálózsák köztünk). Dobogott is a kicsi szívem ^^ Persze továbbra sem történt semmi, de hála a kanpartinak, legalább az se kellett néznem, hogy más csajra nyomul.

Vasárnap
Erőspistás csokipuding körtével és babapiskótával (ne kérdezzétek... :D). Hazajövés, út közben a koli és az albi felé vezető út kereszteződésénél fél percnyi pánik, hogy nem jó felé visznek, mert én a koliban lakom... (basszus, a szokás nagy úr... 4 év koli nem múlik el nyomtalanul...) Itt rendezkedés, megismerkedés az új szobatársammal (ha kell, majd elkeresztelem), aki szerencsére csak látszatra picsa, amúgy aranyos (épp élete első kolibuliján van :D), meg lementem a drágákhoz, Szöszihez, Pasihoz, KisLányomhoz meg a többiekhez, mert már rohadtul hiányoztak és még Tesóval is sikerült találkozni, bár már nem volt túl józan.
Most meg pihi, gondolkodás a holnapi napon (mit vegyek fel, milyen órára kéne bemennem, stb :)
Korog a gyomrom, az ilyen partihétvégék mindig kiéheztetnek, mert napokig nincs étvágyam, ha iszunk, de lehet nem is baj.

Szorítsatok a holnapi sulihoz, remélem jó lesz és lesz normális csoporttársam, akivel elleszek :)

Muzsika :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése