2011. november 15., kedd

Könnyed

"A könnyedség látszatát a legtöbb munka fenntartani."


Vagy valami. Ilyesmit mondott A Nő a Nő másik arca című filmben (kötelezőirodalom!). És tényleg. Most épp majdmeghalok, olyan fáradt vagyok, a következő 3 hétben minden napra van valami zh, prezi, beadandó stb. de mégis mosolyogni kell és menni tovább és csinálni. Nem szabad olyan apróságokon fennakadni, mint pl. Kisbuzi Gólya is in a relationship with Judit F. Minden, amit teszek: hide post és leszarom. Persze tegnap rám írt, nagyon felnőttesen beszélgettünk, de persze közölnie kellett, hogy 2 órát bír... mondom tanulni? jó neked! Most komolyan mit vár? Kit érdekel? Vagy ha azt várja, hogy hasra essek a csodálatos teljesítményétől, akkor az a minimum, hogy bemutatja (not). Szóval felnőttem kéremszépen, vagy legalábbis már rendeltetésszerűen tudom alkalmazni a leszaromtablettát.

Úgy néz ki, pénteken mégse lesz akkora ereszdelahajamat, amire érdemes lenne Szexiszeműt behívni, így marad az, hogy jövő péntekre a volt srácokkal összehozni valami kis esti görbületet, aztán a hátha jó lesz :)

Most megyek alukálni, mert néha már az összeesés szélén érzem magam.

Muzsika.

ui. ezennel megfogadom, hogy ez az utolsó olyan posztom, amiben pasiként tekintek Gólyára, innentől nincs nyafogás vele kapcsolatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése